Werkgevers

Per provincie

BeeFinity

BeeFinity

Bij de ontwikkeling van dit Web platform, kunnen we je hulp goed gebruiken! Zorg ervoor dat de BeeFinity gebruiker een ultieme ervaring krijgt bij het zoeken en gebruiken van miljoenen producten. Wist je dat mensen in de industrie nog steeds gebruik maken van dikke papieren catalogussen? Wij willen daar een duurzame oplossing voor bieden. BeeFinity is een merknaam van Yellax. Bij Yellax werken we aan de toekomst van de industrie. Onze klanten zijn dus bezig om fabrieken te ontwerpen. Het team bestaat uit 10 ontwikkelaars, testers/support en een product owner. In ‘het veld’ werken nog eens 40 collega’s in de praktijk met onze software bij klanten.

Laat je niet afschrikken, we staan altijd klaar om je iets te leren wat je nog niet weet! Techniek: Angular – Typescript – Azure – C# – Projectmethodiek Scrum – Mongo DB – SQL

Blue10

Blue10

Blue10 is een enthousiaste, eigenzinnige en snelgroeiende organisatie, waarbij plezier en hard werken heel goed samen gaan. Wij geloven dat je mensen vanuit eigen verantwoordelijkheid, de vrijheid moet geven om zelf invulling te geven aan werk, waarbij afwisseling tussen werkzaamheden centraal staat en repeterend werk tot een minimum wordt beperkt.

Administratieve processen bestaan grotendeels uit repeterende werkzaamheden en zijn daarom zeer geschikt om te automatiseren. Blue10 helpt organisaties met cloud software voor het automatiseren van deze processen, zoals de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes. Daarmee is Blue10 de assistent van de financiële administratie, waarbij gebruikers de controle en het overzicht behouden over de verschillende administratieve processen binnen de organisatie.

Wij zijn ervan overtuigd dat software gebruikersvriendelijk en kinderlijk eenvoudig moet zijn en zetten iedere dag stappen naar nog meer eenvoud en gebruikersgemak. Kom jij ons team versterken?

DotControl

DotControl

Wij zijn DotControl. Een data-driven creative agency met kantoren in Rotterdam, Heerlen en Willemstad Curacao.

Samen met ons bureau RockBoost, bedenken én bouwen we experiences in de digitale en echte wereld. Websites, apps, platformen en campagnes met groei als resultaat. Waarbij magie ontstaat door een combinatie van onze unieke methodiek, diensten en cultuur. We werken nauw samen en in co-creatie met opdrachtgevers als National Geographic, Eredivisie, Smint, Talpa en DPG Media. 

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat er veel aandacht is voor je ontwikkeling. Dit doen we door middel van een buddy systeem. Je wordt gekoppeld aan een lead developer, die je begeleid in je ontwikkeling. Dit doen we door je écht aan toffe klantprojecten te laten werken en door direct te communiceren met de klant. Er is altijd ruimte voor opbouwende feedback. Wij verwachten dat er open, eerlijk en op een professionele manier met elkaar gecommuniceerd wordt. Zo zorgen we er voor dat er vroegtijd geëscaleerd wordt, waardoor er een veilige omgeving ontstaat om te leren en groeien.

Wat wij misschien nog wel belangrijker vinden, is je persoonlijke groei. Tijdens maandelijkse 1:1’s die gepland staan met jouw lead, willen wij echt de focus leggen op je persoonlijke groei en happiness. 

Evolve IP

Evolve IP

Kom werken bij Evolve IP Europe! Een van de snelst groeiende Cloud organisaties wereldwijd. Ben jij sociaal, energiek en wil je jezelf graag ontwikkelen binnen een internationale organisatie? Krijg je energie om met de laatste technieken aan de slag te gaan en heb je de ambitie om een Software Engineer te worden? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te versterken. Evolve IP biedt een dynamische werkomgeving en onbeperkte opleidingsmogelijkheden.

Flooris

Flooris

Join het flooris team in Woerden en bouw aan de toekomst! Ontwikkel je skills door user stories weg te tikken. Bij flooris bouw je mee aan maatwerk shops en specifieke web portalen. Met je MacBook Pro maak je onze klanten helemaal wild met de dikste oplossingen die toekomstbestendig zijn. Veel voorkomende stack onderdelen zijn:  PHP, Javascript, VueJS, InertiaJS, Algolia, TailwindCSS, Statamic en Laravel.

“Wat eten we?“ is een veel voorkomende vraag bij ons. Het consumeren van code zorgt voor een gezonde behoefte aan tosti, subway of één van de lekkere broodjes bij de brasserie op de begane grond.

Moogue

Moogue

Moogue is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van 3D configurators in de browser. De 3D configurators bouwen wij voor de producten van andere bedrijven en plaatsen deze in hun website. Het unieke aan de 3D configurator van Moogue is dat wij zowel de frontend (waar de consument zijn product ontwerpt) als de backend (het genereren van de productiefiles, offertes, stuklijsten enz.) automatiseren. Op die manier koppelen wij de consument aan productiemachines zonder tussenkomst van mensen.

Wij hebben ruimte voor studenten die zich verder willen verdiepen in het online tonen van producten in 3D en deze te automatiseren. Daarnaast kun je je bij ons verdiepen in front end en back end development en zul je veel meekrijgen van hetgeen zich in een bedrijf dagelijks afspeelt.

Het is belangrijk dat je nieuwsgierig van aard bent en je wilt verdiepen in de 3D applicaties die wij bouwen.
Neem gerust contact met ons op!

Mprise

Mprise

Weet je dat de wereldbevolking de komende 30 jaar naar 9 miljard bewoners toegroeit, dat de hoeveelheid grond voor het verbouwen van voedsel afneemt en dat daardoor de productiviteit van onze voedselproductie sterk moet groeien willen we iedereen op termijn van voldoende voedsel voorzien?

Weet je dat de land- en tuinbouw sector super innovatief is en volop inzet op digitale transformatie om de verwachte problemen het hoofd te bieden?

Weet je dat Nederland de tweede exporteur ter wereld is op het gebied van land- en tuinbouwproducten en dat de kans erg groot is dat je in een willekeurig tuinbouwbedrijf ergens in deze wereld een innovatief product van een Nederlands technologiebedrijf ziet?

Als jij het leuk vind om hieraan een bijdrage te leveren dan ben je bij ons op je plek. Onze software ontwikkelaars werken in SCRUM teams aan de ontwikkeling van Agriware, ons standaard software product dat wereldwijd door tuinbouwbedrijven wordt gebruikt. Als je ook van klantcontacten houdt: ons services team werkt aan klant specifieke opdrachten voor het customizen, migreren en installeren van onze producten.

Je gebruikt daarbij state-of-the-art technologie van Microsoft. Denk daarbij aan Dynamics 365 Business Central, PowerApps, Azure en moderne technologie voor het bouwen van mobile Apps. Wij leiden je graag op om je een specialist te maken in dit vakgebied. Je begint natuurlijk als softwareontwikkelaar, maar er is ook behoefte aan goede ontwerpers en architecten.  De kansen om op termijn door te groeien liggen er dus zeker ook!

Mprise is een snelgroeiend bedrijf, ons pakket Agriware heeft de afgelopen jaren een boost gegeven aan onze groei in Nederland én buitenland.  Maar ondanks dat we internationaal actief zijn, voelt het in Veenendaal nog steeds als een familiebedrijf. Collegialiteit, respect voor elkaar, blijven leren, maar ook eigen verantwoordelijkheid en klantgerichtheid. Dat is wat je bij Mprise dagelijks zal ervaren als jij onze nieuwe collega wordt! 

Pangaea Digital Agency

Pangaea Digital Agency

Your online succes is our goal
Dit is en blijft onze focus. We bedenken iedere dag nieuwe manieren om onze klanten nog succesvoller te maken. Dat maakt ons blij!

PANGAEA Digital Agency is in 1995 begonnen als één van de eerste digital agencies.
Deze voorsprong hebben we altijd optimaal ingezet om boven verwachting te presteren.
We horen bij de top 5 full service digital agencies in Nederland en hebben samen met de KMGroup BV ongeveer 50 medewerkers in dienst.

Het succesvol maken van onze klanten doen we met ons eigen platform waarmee de klant het verschil kan maken in de markt.Het platform is continue in ontwikkeling. Deels wordt de architectuur steeds verder ontwikkeld obv de laatste technieken en deels worden nieuwe functionaliteiten toegevoegd. De nieuwe functionaliteiten bedenken we vanuit ons product development team, ons marketing team of de klant zelf. Daarmee blijft de relevantie van ons platform op een hoog niveau.

We werken volgens scrum, wat ons betreft de beste manier om in een development team te werken. Daarbij werken we voor een heel uiteenlopend portfolio aan klanten. Van start-ups en scale-ups tot grote e-commerce partijen en internationale hotelketens. Alles wat we ontwikkelen draagt bij aan het succes van onze klanten.

Als startend junior developer wordt je gekoppeld aan een senior developer die je begeleidt in je ontwikkeling en duale HBO opleiding. Natuurlijk ga je ook samen met je collega’s aan de slag met mooie klantprojecten. 

Ben jij de developer die mee wil werken aan de creatie van een Platform met Impact? Neem dan contact met ons op. 

PinkRoccade Local Government

PinkRoccade Local Government

PinkRoccade Local Government is een vooruitdenker; een partner die goed zicht heeft op de ontwikkelingen van morgen en deze vandaag weet toe te passen. Zo dragen wij bij aan de doelstellingen van onze klanten. Wij hebben passie voor de lokale overheid! Samen met klanten uit deze markt creëren we toekomstbestendige oplossingen.

PinkRoccade Local Government is een groeiend bedrijf dat zich continu bezig houdt met groei en innovatie, waarbij medewerkers in een collegiale en professionele werksfeer samenwerken. PinkRoccade Local Government biedt jou een leerwerkplek met veel uitdaging en verantwoordelijkheid waarin je met gemotiveerde professionals samenwerkt in een professionele en uitdagende omgeving.

PinkRoccade Local Government staat open voor jouw input! Heb je ideeën voor nieuwe en innovatieve producten, services of markten? Zie jij kansen voor jou als Young professional bij PinkRoccade Local Government en zet je graag een stapje extra in je werk? Dan zijn wij naar jou op zoek! PinkRoccade Local Government besteedt veel aandacht aan je toekomst, zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Naast dat er veel kansen zijn om te kunnen doorgroeien binnen de organisatie, zijn er ook volop doorgroeimogelijkheden binnen ons moederbedrijf Total Specific Solutions en is er ook altijd ruimte om opleidingen te volgen naast je werk.

Relyon

Relyon

Wil jij een {Dream}Developer_ worden en ben jij er klaar voor om in de wereld van software development te duiken? Bij Relyon Service Management ga je het vak leren, on the job!

Al bijna 20 jaar is Relyon de expert in het digitaliseren van serviceprocessen. Onze software zet de toon in de markt en vanuit ons kantoor in Nootdorp werken wij dagelijks aan het optimaliseren van de webapplicatie Relyon. Kom jij ons helpen dit elke dag beter te doen?

Je krijgt je plekje in een klein maar ervaren team van developers. We starten de dag met een lekkere kop koffie en praten elkaar bij over wat onze prioriteiten zijn die werkdag.

Dan ga je aan de slag. Onder begeleiding van een senior Software Ontwikkelaar ga je onze service management oplossing verder ontwikkelen, verbeteringen bedenken en deze vervolgens ook uitvoeren. Je krijgt de kans om met jouw slimme ideeën mee te bouwen aan oplossing waar onze klanten nog blijer van worden. Hoe chill is dat? 

Serviceware

Serviceware

Serviceware houdt zich bezig met het verbeteren van serviceprocessen bij service georiënteerde bedrijven door het leveren van excellente software en ondersteuning. Op ons kantoor in Leiden ligt de focus op het verbeteren van serviceprocessen bij zorgorganisaties met onze oplossing Careware (ook wel bekend als Serviceware Resources buiten Nederland). Careware wordt in Nederland onder meer toegepast bij medische laboratoria, trombosediensten, thuiszorg, GGD-instellingen en bij waterlaboratoria.

Als junior developer zal je onderdeel worden van het Careware development team in Leiden. Maar is er ook veel interactie en samenwerking met collega teams in Keulen, Palma de Mallorca, Hamburg en München. Het team in Leiden is een divers team met verschillende nationaliteiten en disciplines dat continue bezig is met verbeteren van Careware en toevoegen van nieuwe functionaliteiten. Je zal in aanraking komen met verschillende technologieen (Angular, C#, .Net, SQL, Docker, Android, iOS, ..) en jezelf kunnen ontwikkelen als frontend, backend of fullstack ontwikkelaar. Maar net waar jou voorkeur en ambitie ligt. Tijdens je ontwikkeling en studie zal je begeleid worden door de senior developers binnen het team.

Ben jij geïnteresseerd en wil je een bijdrage leveren aan het verbeteren van serviceprocessen in de zorg.

Neem dan contact op met ons: solliciteren@serviceware-se.com

SoftTech

SoftTech

SoftTech Automatisering is sinds 1998 de specialist in softwareontwikkeling voor het Midden- en Kleinbedrijf. Wij zorgen ervoor dat MKB-bedrijven kunnen vertrouwen op een stabiele technische infrastructuur. Door een nauwe samenwerking met onze klanten komen wij tot innovatieve oplossingen die het onderscheidende vermogen van de klant ten goede komen. Met 30 medewerkers behoort SoftTech tot de kleinere bedrijven. Maar als het gaat om onze dienstverlening en ambities zijn we groot. Door de combinatie van systeembeheer en softwareontwikkeling is de werkomgeving uitdagend en kan het jouw visie op ICT verbreden. Werken bij SoftTech is werken bij een snelgroeiend bedrijf dat bruist van de dynamiek, mede door het enthousiasme van het team. Hard werken, samenwerken en zelfstandig werken gaan perfect samen binnen de open bedrijfscultuur. De sfeer is prettig en familiair, dit wordt bevestigd door het lage personeelsverloop.

Bij ons werk je altijd in een vast team met fijne collega's.

team.blue

team.blue

Wat ga je doen?
Met een goede kop koffie voor jouw neus ga je met jouw to-do’s aan de slag. Daar waar je ondersteuning nodig hebt, kun je rekenen op jouw teamgenoten; alles om de doelstellingen te halen. Je werkt hard in een jonge, dynamische omgeving, omringd door ambitie. Aan het eind van de week is er tijd voor reflectie: wat ging er goed, en wat kan er eventueel beter. Op deze momenten deel je jouw mening open en eerlijk met jouw collega’s en verbeter je op die manier de werking van het team.  

Over team.blue
team.blue is een leidende digital enabler en biedt krachtige digitale hulpmiddelen en presencetools aan bedrijven en ondernemers. De groep is ontstaan door de fusie van de Nederlandse TransIP Group, de Belgische Combell Group en de Italiaanse Register Group in 2019. Het gecombineerde bedrijf vormt een nieuw powerhouse in de techsector en bedient meer dan 2 miljoen klanten in 10 landen, ondersteund door ruim 1000 medewerkers verspreid over heel Europa.

Bij team.blue werken collega’s met verschillende functies, opleidingen, leeftijden en achtergronden. We zijn allemaal verschillend, maar dragen gezamenlijk wel een visie uit: 

We love automation
We willen dat iedereen het meeste uit zijn creativiteit haalt zonder tijd te verspillen aan repetitieve taken.
We never stop improving
Wij zijn altijd bezig om het beste uit onszelf te halen, ongeacht de situatie!

We are self-sufficient and take control
Door jou ownership te geven over je projecten, blijf je scherp.

Wij werken vanuit onze talenten en competenties. Als wij doen waar wij goed in zijn, dan ervaren wij plezier in ons werk en ontwikkelen wij ons continu, zowel op professioneel als persoonlijk gebied. We geloven dat iedereen een autonome, transparante en onafhankelijke plek op het internet verdient om hun online dromen werkelijkheid te maken en die met de wereld te delen. Om dit te bereiken moeten we groots denken en nog groter doen! Sluit jij je aan bij ons team? 
 

Visma | PinkWeb

Visma | PinkWeb

Je toekomst kleurt roze met een start bij Visma | PinkWeb! Kom meebouwen aan een van Nederlands grootste webapplicaties gebouwd in PHP!

Als trainee bij Visma | PinkWeb ga je direct meewerken in een van de scrumteams. Je wordt hierin begeleidt door de scrummaster en een senior developer. We kijken hoe jij het beste leert en stemmen daar het leerproces op af. Zo ben je vanaf dag een nuttig bezig en leer je het meest, samen met je collega’s. 

Leren en samenwerken vinden we heel belangrijk, zowel op locatie als online. Met hulp van Google Meet wordt er gepair- en gemob-programmed. Zo leren we van elkaar en nemen we de juiste beslissing over de structuur van de code. Regelmatig hebben we ondersteuning van bekende PHP architecten die ons helpen de applicatie verder te verbeteren. Mocht je nog denken dat PHP een uit de hand gelopen scripting taaltje is, dan brengen wij je op andere gedachten!

De tech stack van Visma | PinkWeb bestaat uit o.a. PHP 7.4 en 8, Apache, NginX, MySQL, Docker, Azure public cloud, Rabbit MQ, SendGrid, Composer en diverse PHP packages o.a. uit Symfony, Laminas en Laravel. Tools: JIRA, Github, PHPStorm, PHPUnit, Cypress, Jenkins, Rundeck en nog veel meer. Bekend? Mooi! Zo niet dan valt er weer meer te leren!

Zaaksysteem

Zaaksysteem

Klein team met een grote missie? Yup! Wij maken namelijk het beste ticketsysteem voor de overheid. Vraagt iemand bij de gemeente bijvoorbeeld een parkeervergunning aan? Dan helpt het systeem om dit stap voor stap af te handelen. Niet stoffig, maar handig dus! Dit deden wij als een van de eerste in Nederland. Net zoals dat we alles open source doen. Om de beste software te blijven maken, werken we niet alleen met eigenwijze mensen. Ook zo snel mogelijk starten de nieuwste technieken is een must. Als het ons systeem niet sloopt natuurlijk ;-)