Werkgevers

Per provincie

BeeFinity

BeeFinity

Bij de ontwikkeling van dit Web platform, kunnen we je hulp goed gebruiken! Zorg ervoor dat de BeeFinity gebruiker een ultieme ervaring krijgt bij het zoeken en gebruiken van miljoenen producten. Wist je dat mensen in de industrie nog steeds gebruik maken van dikke papieren catalogussen? Wij willen daar een duurzame oplossing voor bieden. BeeFinity is een merknaam van Yellax. Bij Yellax werken we aan de toekomst van de industrie. Onze klanten zijn dus bezig om fabrieken te ontwerpen. Het team bestaat uit 10 ontwikkelaars, testers/support en een product owner. In ‘het veld’ werken nog eens 40 collega’s in de praktijk met onze software bij klanten.

Laat je niet afschrikken, we staan altijd klaar om je iets te leren wat je nog niet weet! Techniek: Angular – Typescript – Azure – C# – Projectmethodiek Scrum – Mongo DB – SQL

Blue10

Blue10

Blue10 is een enthousiaste, eigenzinnige en snelgroeiende organisatie, waarbij plezier en hard werken heel goed samen gaan. Wij geloven dat je mensen vanuit eigen verantwoordelijkheid, de vrijheid moet geven om zelf invulling te geven aan werk, waarbij afwisseling tussen werkzaamheden centraal staat en repeterend werk tot een minimum wordt beperkt.

Administratieve processen bestaan grotendeels uit repeterende werkzaamheden en zijn daarom zeer geschikt om te automatiseren. Blue10 helpt organisaties met cloud software voor het automatiseren van deze processen, zoals de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes. Daarmee is Blue10 de assistent van de financiële administratie, waarbij gebruikers de controle en het overzicht behouden over de verschillende administratieve processen binnen de organisatie.

Wij zijn ervan overtuigd dat software gebruikersvriendelijk en kinderlijk eenvoudig moet zijn en zetten iedere dag stappen naar nog meer eenvoud en gebruikersgemak. Kom jij ons team versterken?

Evolve IP

Evolve IP

Kom werken bij Evolve IP Europe! Een van de snelst groeiende Cloud organisaties wereldwijd. Ben jij sociaal, energiek en wil je jezelf graag ontwikkelen binnen een internationale organisatie? Krijg je energie om met de laatste technieken aan de slag te gaan en heb je de ambitie om een Software Engineer te worden? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te versterken. Evolve IP biedt een dynamische werkomgeving en onbeperkte opleidingsmogelijkheden.

Flooris

Flooris

Join het flooris team in Woerden en bouw aan de toekomst! Ontwikkel je skills door user stories weg te tikken. Bij flooris bouw je mee aan maatwerk shops en specifieke web portalen. Met je MacBook Pro maak je onze klanten helemaal wild met de dikste oplossingen die toekomstbestendig zijn. Veel voorkomende stack onderdelen zijn:  PHP, Javascript, VueJS, InertiaJS, Algolia, TailwindCSS, Statamic en Laravel.

“Wat eten we?“ is een veel voorkomende vraag bij ons. Het consumeren van code zorgt voor een gezonde behoefte aan tosti, subway of één van de lekkere broodjes bij de brasserie op de begane grond.

PinkRoccade Local Government

PinkRoccade Local Government

PinkRoccade Local Government is een vooruitdenker; een partner die goed zicht heeft op de ontwikkelingen van morgen en deze vandaag weet toe te passen. Zo dragen wij bij aan de doelstellingen van onze klanten. Wij hebben passie voor de lokale overheid! Samen met klanten uit deze markt creëren we toekomstbestendige oplossingen.

PinkRoccade Local Government is een groeiend bedrijf dat zich continu bezig houdt met groei en innovatie, waarbij medewerkers in een collegiale en professionele werksfeer samenwerken. PinkRoccade Local Government biedt jou een leerwerkplek met veel uitdaging en verantwoordelijkheid waarin je met gemotiveerde professionals samenwerkt in een professionele en uitdagende omgeving.

PinkRoccade Local Government staat open voor jouw input! Heb je ideeën voor nieuwe en innovatieve producten, services of markten? Zie jij kansen voor jou als Young professional bij PinkRoccade Local Government en zet je graag een stapje extra in je werk? Dan zijn wij naar jou op zoek! PinkRoccade Local Government besteedt veel aandacht aan je toekomst, zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Naast dat er veel kansen zijn om te kunnen doorgroeien binnen de organisatie, zijn er ook volop doorgroeimogelijkheden binnen ons moederbedrijf Total Specific Solutions en is er ook altijd ruimte om opleidingen te volgen naast je werk.

SoftTech

SoftTech

SoftTech Automatisering is sinds 1998 de specialist in softwareontwikkeling voor het Midden- en Kleinbedrijf. Wij zorgen ervoor dat MKB-bedrijven kunnen vertrouwen op een stabiele technische infrastructuur. Door een nauwe samenwerking met onze klanten komen wij tot innovatieve oplossingen die het onderscheidende vermogen van de klant ten goede komen. Met 30 medewerkers behoort SoftTech tot de kleinere bedrijven. Maar als het gaat om onze dienstverlening en ambities zijn we groot. Door de combinatie van systeembeheer en softwareontwikkeling is de werkomgeving uitdagend en kan het jouw visie op ICT verbreden. Werken bij SoftTech is werken bij een snelgroeiend bedrijf dat bruist van de dynamiek, mede door het enthousiasme van het team. Hard werken, samenwerken en zelfstandig werken gaan perfect samen binnen de open bedrijfscultuur. De sfeer is prettig en familiair, dit wordt bevestigd door het lage personeelsverloop.

Bij ons werk je altijd in een vast team met fijne collega's.

Zaaksysteem

Zaaksysteem

Klein team met een grote missie? Yup! Wij maken namelijk het beste ticketsysteem voor de overheid. Vraagt iemand bij de gemeente bijvoorbeeld een parkeervergunning aan? Dan helpt het systeem om dit stap voor stap af te handelen. Niet stoffig, maar handig dus! Dit deden wij als een van de eerste in Nederland. Net zoals dat we alles open source doen. Om de beste software te blijven maken, werken we niet alleen met eigenwijze mensen. Ook zo snel mogelijk starten de nieuwste technieken is een must. Als het ons systeem niet sloopt natuurlijk ;-)